EH.Kasparow » Blog Archive » Opa Kas, maar dan per ongeluk

EH.Kasparow

Grootmeester in Sport en Karakter

Opa Kas, maar dan per ongeluk

kasparow-ekaro-dochter-sandreo
Trakehnerzoon Ekaro (uit een Lucito moeder en daarmee een volle broer van Ex) is een nieuwsgierig paard. Dat was hij ook toen hij vorig jaar in opfok stond. Op een onbewaakt moment bleek de stroom op de omheining niet helemaal goed te staan en dat was voor hem hét moment om eens wat rond te gaan kijken op de rest van de wereld. Al gauw liep hij de liefde van zijn leven, kasparow-ekaro-merrieveueleneen 3 jarige merrie van Sandreo, tegen het bonte lijf. Heel snel werd ontdekt dat de hengst was uitgebroken. Hij werd gevangen, hekken werden gerepareerd en alles leek vergeten. U begrijpt het al, er bleek toch tijd genoeg te zijn geweest om deze jongedame te maken die op, jawel 1 april! geboren werd. Toeval was dat eigenaar van de jonge hengst ook eigenaar van de merrie was dus rechtszaken en ander onaangenaams kon achterwege blijven. Toegegeven het was niet de bedoeling om een veulen te krijgen van een niet gekeurde hengst maar het is een mooi veulen! Een bont veulen en een heel gezond veulen. Ekaro is inmiddels niet meer in den lande, hij is met zijn sport carriere begonnen in Engeland. Hij is ook geen hengst meer maar hij heeft bewezen dat hij hengst was! Zijn bonte dochter is het springlevende bewijs!
kasparow-de beste

Sorry, comments for this entry are closed at this time.