EH.Kasparow » Blog Archive » Een koningin

EH.Kasparow

Grootmeester in Sport en Karakter

Een koningin

herbstkonig-kop
herbstkonigin-renateHet behoeft eigenlijk geen uitleg, je kan heel duideljk zien dat dit een kind van haar vader is. Dit is Herbstkönigin een Trakehner dochter van Kas uit een Matador merrie. Ze is nog maar drie jaar oud maar gaat al onder zadel mee naar buiten terreinen. Ze gaat al over een boom en door een waterbak, ze lijkt wel zadelmak geboren! Ze is inmiddels ook al voor stamboek- opname geweest, werd daar geroemd om o.a.  haar coole karakter en haar meewerkende instelling. Haar baasje is niet alleen dol op haar merrie maar ook heel erg trots! En dat is Kas zelf natuurlijk ook!
* De foto’s zijn gemaakt door Jutta Bauernschmitt.
kasparow-de beste

Sorry, comments for this entry are closed at this time.