EH.Kasparow » Blog Archive » Kassie! goed goed goed

EH.Kasparow

Grootmeester in Sport en Karakter

Kassie! goed goed goed

kasparow-kassiKAMPIOEN
Kassiopeia is regio kampioen geworden in het SGW M in Zuid Holland. In Leidschendam in natuurterrein de Vietlanden is elk jaar een mooie en pittige cross die open is voor combinaties uit het hele land maar waar de combinaties die ingeschreven staan in Zuid Holland hun regiokampioenschap verrijden. Marcia Dominicus reed daar met Kas dochter Kassiopeia haar derde M SGW wedstrijd en was het beste Zuid Hollands duo. Na eerste onderdeel, de dressuur stond ze er al goed voor, 206 punten is een prima uitgangspunt voor de rest van de wedsrijd. In het springen bleef alles keurig in de lepels en in de cross kon Marcia overal rechtdoor. In de laatste lijn naar de finish stond een pittige combinatie hindernis waar Marcia overwogen heeft het alternatief te rijden maar Kassie voelde goed sterk en gretig en dus zette ze de rechte , snelle en moeilijke lijn in. Met goed gevolg en daarmee pakte ze de winst in het regiokampioenschap! *Foto boven is van ©RobinxDfotografie de foto hieronder is van  ereprijs foto’s  beide foto’s zijn helemaal geweldig!

kassie-vlietlanden0156

Sorry, comments for this entry are closed at this time.