EH.Kasparow » Blog Archive » Ike weer in de ring

EH.Kasparow

Grootmeester in Sport en Karakter

Ike weer in de ring

Hij heeft even een wedstrijdpauze gehad en een ruiterwissel maar hij is er weer! Ike (Kasparow x Iselle v: Münchhausen) is weer op wedstrijd geweest. Hij liep voor het eerst onder Marcia Dominicus in een dressuurwedstrijd en dat deed hij weer netjes! Hij was erg braaf, stond mooi aan de hulpen  en liet zich goed bewerken. Met winst en een 2e prijs in de M klasse is hij weer naar huis gebracht.

Marcia had die dag ook een andere Kas onder het dressuurzadel. Helaas is daar geen fotobewijs van maar wel resultaat! Kassiopeia, een vosdochter uit een Engels Volbloedmoeder liep haar wedstrijddebuut en haalde meteen 2 prachtige eerste prijzen en winstpunten. Knappe kinderen!!

Sorry, comments for this entry are closed at this time.