EH.Kasparow » Blog Archive » Oefenen in Putten

EH.Kasparow

Grootmeester in Sport en Karakter

Oefenen in Putten


Elk ander jaar is de eerste oefencross van het jaar begin maart in Putten bij Stal Lozeman. Een prachtige gelegenheid om de paarden nog voor de eerste wedstrijd te laten wennen aan hindernissen, snelheid en alles wat bij een cross komt kijken. Rhino heeft ervoor gezorgd dat de oefencross verplaatst moest worden. De eerste wedstrijden zijn al verreden maar toch blijft Putten een uitgelezen plek om jonge paarden te laten wennen. Marcia had deze dag 2 Kassen mee.

De vosmerrie Kassiopeia en Look a(L)-Ike.
Ike is al meer ervaren die sprong alles met de spreekwoordelijke vingers in zijn neus maar hij genoot wel duidelijk van weer lekker apekooien in het terrein. Genieten! Kassiopeia heeft alleen maar een minicrossje gedaan vorig jaar en verder nog helemaal geen ervaring. Ook zij deed het fantastisch. Haar Volbloedgenen van moederskant geven haar een bijna onuitputtelijk uithoudingsvermogen, springen vind ze prachtig. Dus wat is mooier dan over een 2 km. lekker hard te gaan, van alles te zien en overal waar je overheen kan overheen mag?? Het was een erg leuke middag!

Sorry, comments for this entry are closed at this time.