EH.Kasparow » Blog Archive » Kaskade haalt punten voor Warendorf

EH.Kasparow

Grootmeester in Sport en Karakter

Kaskade haalt punten voor Warendorf

kasparow-kaskade-sprung
kopfkaskadeDe 5 jarige Trakehner dochter, Kaskade, heeft haar eerste kwalificatiepunten voor het Bundeschampionat in Warendorf binnen. In Duitsland is het Bundeschampionat de belangrijkste wedstrijd voor jonge paarden. Alle in Duitsland gefokte rassen sturen hun beste jonge paarden aan het eind van de zomer naar Warendorf om daar om het kampioenschap te strijden. Er wordt gereden in alle disciplines dus ook in Eventing en daar heeft Kaskade haar punten verdiend. Ze haalde een prachtige 8.4 voor haar aanleg als eventingpaard  waarmee ze de helft van haar kwalificatiepunten voor het Bundeschampionat binnen.
kasparow-de beste

Sorry, comments for this entry are closed at this time.