EH.Kasparow » Blog Archive » Lekker gecrosst

EH.Kasparow

Grootmeester in Sport en Karakter

Lekker gecrosst

kasparow-kassie_6097
kasparow-kassie_6135Kassiopeia heeft samen met Marcia lekker getraind in Renswoude. Marcia brengt Kassie, zoals de vosdochter van Kas uit een volbloedmerrie op stal genoemd wordt al een paar jaar uit in de SGW sport. Samen zijn ze nu M dressuur, L springen en M SGW. Maar daarnaast hebben ze vooral heel veel plezier!
En dat trainen heeft zijn vruchten afgeworpen! In de eerste M start ging het gewoon harstikke goed. Kassie heeft de hele cross rechtuit alle hindernuissen gekozen, had geen alternatieven nodig kon alle uitdagingen aan. Ze liep ook maar meteen de ideale tijd. Top gedaan vosdochter!
kassie-oudkarspel-m
kassioudkspr

Sorry, comments for this entry are closed at this time.